Lokaal voedsel; online bestellen en thuis bezorgd

Nieuw Brabant Zuid-Oost heeft een samenwerking met Local Food Eindhoven. Bij Local food Eindhoven kun je direct voedsel bij verschillende boeren en lokale ondernemers uit de regio bestellen en dan één maal per week bij je thuis laten bezorgen.

 

Local food levert zowel groente als vlees van lokale biologische en milieu bewuste boeren, maar ook andere producten zoals brood en wijn van lokale ondernemers.

Initiatief nemer van Local food Eindhoven is Thijs. Hij vindt dat alles anders moet omdat de impact van het huidige voedsel systeem op natuur en gezondheid te groot is. Door lokaal te gaan en direct voedsel direct bij boeren en andere lokale ondernemers te kopen wordt de impact op natuur verbeterd, eet je gezond voedsel en steun je de lokale economie.

Zo werkt het:

Wil je bijdragen aan korte voedselketens? Begin vandaag en bestel bij localfoodeindhoven.nl

 

Via NBZO krijg je een kortingscode voor gratis bezorgkosten bij je eerste bestelling en een leuk proefpakketje bij de volgende bestelling. Meld je aan voor de kortingscode: 

 

Nieuw Brabant Zuid Oost I Nederland

Website: www.nieuwbrabantzuidoost.nl

Nieuw Brabant Zuid Oost is opgericht door burgers voor burgers zonder winstoogmerk en ingeschreven bij de KVK onder nummer 00000000000