Breng water op 2 manieren tot leven

Water is een eerste levensbehoefte. In Zuid Oost Brabant wordt vrijwel al het drinkwater gewonnen uit ondergrondse bronnen. Dit is gunstig voor de kwaliteit van het drinkwater. De distributie is betrouwbaar, hier zijn we Brabant Water erkentelijk voor. Hoe kun je water tot leven brengen?

Even wat feiten

Van al het water dat je in huis gebruikt is ca. 96% gebruikswater voor wassen, douchen, tuin, toilet. Slechts zo'n 4% van het water wordt werkelijk voor lichamelijke consumptie gebruikt. Het is dan ook logisch dat drinkwaterbedrijven geen hoge kosten gaan om het water volledig te zuiveren van alle ongewenste stoffen.

 

Tot leven brengen

Als eindgebruiker heb je thuis de mogelijkheid om dit aangeleverde ‘basisproduct’ op 2 manieren tot leven te brengen, door het verder te zuiveren en door het fysisch te optimaliseren door het wervelen.

 

Buiten dat het drinkwater met deze nabehandeling veel beter smaakt en voelt, is het écht zuiver, heeft kleinere molecuul clusters en een lagere oppervlaktespanning. Hierdoor kan het water je lichaam beter ondersteunen met de verschillende processen zoals hydrateren, zuiveren en regenereren.

 

Je kunt met diverse toepassingen zowel de controle over de chemische samenstelling van het water als over de fysische optimalisatie van het water dat je met dagelijkse consumptie tot je neemt.

 

We denken mee

De werkgroep NBZO Water & Energie denkt graag met je mee naar een oplossing voor jouw gebruikssituatie. Neem voor vragen contact op met samen@nieuwbrabantzuidoost.nl Het uitgangspunt hierbij is de kracht van eenvoud en natuurlijke principes.

Breng weer leven in je water en het water brengt leven in jou!